Logo
 
 

SAP Business One

Kun liiketoiminta kasvaa, huomaat, että on helppo hukata päivän fokus jatkuviin päivittäisiin toiminnan yksityiskohtiin, ad hoc-tietopyyntöihin ja kilpailukyvyn ylläpitoon, joka vaatii täyden huomion.

Pian huomaat, että kaikki nämä yksittäiset taulukot ja tietokannat, joita käytät toiminnan ohjaamiseen, eivät ole lainkaan keskenään vertailukelpoisia.

Olitpa itsenäinen pieni yritys tai suuremman yrityksen tytäryhtiö, tarvitset selkeän käsityksen liiketoiminnasta pysyäksesi kilpailukykyisenä. Asioiden on pakko muuttua, että homma toimii.

Mitä se tarkoittaisi liiketoiminnallesi, jos saisit takaisin näkyvyyden ja täydellisen hallinnan yrityksesi toimintaan?

Tämä on juuri sitä mitä SAP Business One tarjoaa. Se on kokonaisvaltainen, integroitu ratkaisu joka on  suunniteltu pienille yrityksille. Se antaa täydellisen näkyvyyden ja mahdollisuuden kontrollida organisaation eri osia edulliseen hintaan.

 Lisätietoja SAP Business One:sta, klikkaa tästä.

Haluatko tietää lisää? Lataa tästä ILMAINEN SAP Business One Kit joka sisältää: videoita, asiantuntijaraportteja, ROI case tutkimuksia ja tuotetietoutta säästääksesi tiedonhakuaikaa ja varmistaaksesi että sinulla on kaikki tarvittava tieto. 

Tietoa ratkaisusta

Meiltä kysytään usein: " Mikä on SAP Business One ? ". Kun ihmiset kuulevat sanan SAP he yleensä ajattelevat ns. isoa SAP:ia, joka on suunnattu suuryrityksille, jotka ovat Fortune500 –listalla.

Usein ei kuitenkaan tiedetä, että SAP: n asiakaskunta koostuu  77 % pienyrityksistä! Ratkaisu ei ole kutistettu versio isoille yrityksille suunnatusta ratkaisusta, vaan se on nimenomaan kehitetty palvelemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä. 

Toisin kuin pelkät taloushallinnon ohjelmat tai yksittäiset taulukot, SAP Business One sisältää kaiken, mitä tarvitset hallitaksesi keskeisiä liiketoiminta-alueita, mukaan lukien : 

 • Taloushallinto
 • Myynti ja asiakashallinta
 • Ostotoiminnot
 • Varastonti ja jakelu
 • Tuontanto
 • Raportointi ja hallinto
    

Koska jokainen yritys on erilainen , SAP Business One on helppo muokata sopivaksi kaikkiin tarpeisiin ilman suurta IT-henkilökuntaa. Tarpeiden muuttuessa voit hallita muutoksia helppokäyttöisten työkalujen avulla. Riippumatta siitä, onko ratkaisu omassa toimistossa tai pilvessä , voit käyttää sitä mobiilisti mistä vain.

Ja mikä parasta, SAP Business One antaa liiketoiminnallesi arvon, jonka voit nähdä ja mitata. Henkilöstön tuottavuus lisääntyy, prosesseista tulee keskitetympiä ja päätöksistä entistä strategisempia . Mikä tarkoittaa vähemmän päänsärkyä sinulle ja enemmän rahaa pankkiin.

Lisätietoja SAP Business One -moduuleista, klikkaa learning page.

Hyödyt

SAP Business One on edullinen, helposti käyttöönotettava ja monipuolinen ERP-ratkaisu tukemaan liiketoimintaasi. Se sisältää kaikki tarvittavat ydintoiminnot kuten taloushallinnon, myynti- ja hankintaprosessin, asiakkuudenhallinnan, varaston- ja tuotannonohjauksen sekä päätöksentekoasi tukevan raportoinnin.

SAP Business One soveltuu pienistä yrityksistä aina suuryritysten paikallisorganisaatioiden ja tytäryhtiöiden käyttöön. Ratkaisu mahdollistaa:

 • Kasvattaa liiketoimintaasi muuttamalla reaktiivisia toimintamalleja proaktiiviseksi.
 • Aina ajan tasalla ja saatavilla olevan tiedon pohjalta pystyt reagoimaan nopeasti ja oikein asiakkaasi tarpeisiin.
 • Tietojen kertakirjauksen periaate minimoi tietojen ylläpidon, takaa tietojen oikeellisuuden ja integroidulla ratkaisulla eri prosessit hoituvat kustannustehokkaasti. Tämä lisää yrityksesi tuottavuutta ja tehokkuutta sekä tukee liiketoiminnan kasvua.
 • Asiakkuudenhallinnan toiminnallisuuksilla vahvistat ja syvennät asiakassuhteitasi. Järjestelmästä näet asiakkuuden koko elinkaaren.
 • Nopeasti käyttöönotettavalla, helposti opittavalla ja hallittavalla ratkaisulla minimoit ratkaisun käyttöönotton kustannukset ja ajan.

 

 

Referenssiasiakkaita

Ratkaisujamme ja palveluitamme käyttää yli 2 400 yritysasiakasta, yli 42 000 käyttäjää eri maissa.

Oheisesta linkistä näet referenssiasiakkaittemme menestystarinoita.

Lue heidän kertomaansa

 

 

 

Seuraavaksi

Kuinka tästä eteenpäin?

Muutama sana meistä näin aluksi. Olemme globaali SAP Business One jälleenmyyjä. Toimimme 7 eri maassa, ratkaisujamme ja palveluitamme käyttävät yli 2 400 yritysasiakasta ja yli 42 000 käyttäjää eri puolilla maailmaa. Meidät on palkittu….

Jos sinulla on kysyttävää SAP Business One –ratkaisun ominaisuuksista ja kuinka niillä voit tehostaa ja kasvattaa liiketoimintaasi varaa aika keskustelulle sertifioidun SAP Business One –konsulttimme kanssa.

Analysoimme liiketoimintaasi ja kerromme millaisia hyötyjä saat tehostamalla toimintaasi SAP Business One –ratkaisun avulla.

Täytä tästä yhteydenottopyyntö. Konsulttimme ottaa sinuun yhteyttä.