Logo
 
 

SAP Business One

Liiketoiminnan kasvaessa huomaat, että on helppo hukata päivän fokus jatkuviin päivittäisiin askareisiin, tietopyyntöihin ja kilpailukyvyn ylläpitoon. Pian huomaat, että yksittäiset taulukot ja tietokannat joita käytät toiminnan ohjaamiseen, eivät olekaan keskenään vertailukelpoisia. 

Olitpa itsenäinen yritys tai suuremman yrityksen tytäryhtiö, tarvitset selkeän käsityksen liiketoiminnasta pysyäksesi kilpailukykyisenä. Mitä se tarkoittaisi liiketoiminnallesi, jos saisit näkyvyyden ja täydellisen hallinnan yrityksesi toimintaan? 

Tämä on juuri sitä mitä SAP Business One tarjoaa. Se on kokonaisvaltainen, integroitu ratkaisu joka on suunniteltu pienille ja keskisuurille yrityksille. Se antaa täydellisen näkyvyyden ja mahdollisuuden kontrolloida organisaation eri osia edulliseen hintaan.

Tietoa ratkaisusta

Meiltä kysytään usein: "Mikä on SAP Business One?". Kun ihmiset kuulevat sanan SAP, he yleensä ajattelevat ns. isoa SAP:ia, joka on suunniteltu suuryrityksille. 

Usein ei kuitenkaan tiedetä, että SAP:n asiakaskunta koostuu 77 -prosenttisesti pienyrityksistä! Ratkaisu ei ole kutistettu versio isoille yrityksille suunnatusta ratkaisusta, vaan se on kehitetty palvelemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Toisin kuin pelkät taloushallinnon ohjelmat tai yksittäiset taulukot, SAP Business One sisältää kaiken mitä tarvitset hallitaksesi keskeisiä liiketoiminta-alueita, mukaan lukien:

Taloushallinto

Ostotoiminnot

Tuotanto

Myynti ja asiakashallinta

Varastointi ja jakelu

Raportointi ja hallinto

Koska jokainen yritys on erilainen, SAP Business One on helppo muokata sopivaksi kaikkiin tarpeisiin ilman suurta IT-osastoa. Tarpeiden muuttuessa voit hallita muutoksia helppokäyttöisten työkalujen avulla. Riippumatta siitä onko ratkaisu omalla palvelimella tai pilvessä, voit käyttää sitä mobiilisti mistä vain. 

SAP Business One antaa liiketoiminnallesi arvon, jonka voit nähdä ja mitata. Henkilöstön tuottavuus lisääntyy, prosesseista tulee virtaviivaisempia ja päätöksistä entistä strategisempia. Tämä tarkoittaa vähemmän päänsärkyä sinulle ja enemmän rahaa pankkiin

 Mikä toimialasi onkaan, ratkaisumme sopii sinulle

EDULLISET
OMISTAJUUDEN KOKONAISKUSTANNUKSET

KATTAVAT KAIKKIEN
YKSIKKÖJESI TARPEET YHDESTÄ RATKAISUSTA

NOPEA ja HELPPO
OTTAA KÄYTTÖÖN, TOIMINNASSA MUUTAMASSA PÄIVÄSSÄ TAI VIIKOSSA

RIITTÄVÄN TEHOKAS
AUTTAAKSEEN YRITYKSESI KASVUSSA

TOIMIALAKOHTAISET
RATKAISUT MUKAUTETTAVISSA TARPEISIISI

27 KIELTÄ
43 LOKALISOITUA VERSIOTA, MONIVALUUTTATUKI

700 PAIKALLISTA
KUMPPANIA 150 MAASSA

YLI 50.000 ASIAKASTA
YMPÄRI MAAILMAA KÄYTTÄA SAP BUSINESS ONE -RATKAISUA