Logo
 
 

SAP Business One

Liiketoiminnan kasvaessa huomaat, että on helppo hukata päivän fokus jatkuviin päivittäisiin askareisiin, tietopyyntöihin ja kilpailukyvyn ylläpitoon. Pian huomaat, että yksittäiset taulukot ja tietokannat joita käytät toiminnan ohjaamiseen, eivät olekaan keskenään vertailukelpoisia. 

Olitpa itsenäinen yritys tai suuremman yrityksen tytäryhtiö, tarvitset selkeän käsityksen liiketoiminnasta pysyäksesi kilpailukykyisenä. Mitä se tarkoittaisi liiketoiminnallesi, jos saisit näkyvyyden ja täydellisen hallinnan yrityksesi toimintaan? 

Tämä on juuri sitä mitä SAP Business One tarjoaa. Se on kokonaisvaltainen, integroitu ratkaisu joka on suunniteltu pienille ja keskisuurille yrityksille. Se antaa täydellisen näkyvyyden ja mahdollisuuden kontrolloida organisaation eri osia edulliseen hintaan.

Tietoa ratkaisusta

Meiltä kysytään usein: "Mikä on SAP Business One?". Kun ihmiset kuulevat sanan SAP, he yleensä ajattelevat ns. isoa SAP:ia, joka on suunniteltu suuryrityksille. 

Usein ei kuitenkaan tiedetä, että SAP:n asiakaskunta koostuu 77 -prosenttisesti pienyrityksistä! Ratkaisu ei ole kutistettu versio isoille yrityksille suunnatusta ratkaisusta, vaan se on kehitetty palvelemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Toisin kuin pelkät taloushallinnon ohjelmat tai yksittäiset taulukot, SAP Business One sisältää kaiken mitä tarvitset hallitaksesi keskeisiä liiketoiminta-alueita, mukaan lukien:

• Taloushallinto

• Myynti ja asiakashallinta

• Ostotoiminnot

• Varastointi ja jakelu

• Tuotanto

• Raportointi ja hallinto

Koska jokainen yritys on erilainen, SAP Business One on helppo muokata sopivaksi kaikkiin tarpeisiin ilman suurta IT-osastoa. Tarpeiden muuttuessa voit hallita muutoksia helppokäyttöisten työkalujen avulla. Riippumatta siitä onko ratkaisu omalla palvelimella tai pilvessä, voit käyttää sitä mobiilisti mistä vain. 

SAP Business One antaa liiketoiminnallesi arvon, jonka voit nähdä ja mitata. Henkilöstön tuottavuus lisääntyy, prosesseista tulee virtaviivaisempia ja päätöksistä entistä strategisempia. Tämä tarkoittaa vähemmän päänsärkyä sinulle ja enemmän rahaa pankkiin. 


Hyödyt

SAP Business One on edullinen, helposti käyttöönotettava ja monipuolinen ERP-ratkaisu.

Se sisältää kaikki tarvittavat toiminnot kuten taloushallinnon, myynti- ja hankintaprosessin, asiakkuudenhallinnan, varaston- ja tuotannonohjauksen sekä päätöksentekoasi tukevan raportoinnin. 

SAP Business One soveltuu pienistä yrityksistä aina suuryritysten paikallisorganisaatioiden ja tytäryhtiöiden käyttöön. Ratkaisu mahdollistaa:

• Kasvattaa liiketoimintaasi muuttamalla reaktiivisia toimintamalleja proaktiivisiksi.

• Aina ajan tasalla ja saatavilla olevan tiedon pohjalta pystyt reagoimaan nopeasti ja oikein asiakkaasi tarpeisiin. 

• Tietojen kertakirjauksen periaate minimoi tietojen ylläpidon ja takaa tietojen oikeellisuuden. Integroidulla ratkaisulla myös eri prosessit hoituvat kustannustehokkaasti. Tämä lisää yrityksesi tuottavuutta ja tehokkuutta sekä tukee liiketoiminnan kasvua.

• Asiakkuudenhallinnan toiminnallisuuksilla vahvistat ja syvennät asiakassuhteitasi. Järjestelmästä näet myös koko asiakkuuden elinkaaren.

• Nopeasti käyttöönotettavalla, helposti opittavalla ja hallittavalla ratkaisulla minimoit kustannukset ja ajankäytön. 

Ratkaisujamme ja palveluitamme käyttää yli 2 400 yritysasiakasta ja yli 42 000 käyttäjää eri maissa. 

Oheisesta linkistä näet referenssiasiakkaittemme menestystarinoita. Katso videoita heidän kokemuksistaan.


Lataa tästä ILMAINEN SAP Business One -paketti, joka sisältää videoita, asiantuntijaraportteja, case -tutkimuksia ja muita tietoja ratkaisusta